מצרכים:
1 חבילה קטנה של קמח תופח (אסם)
1 חבילה קטנה של קוטג' 9% (250 גרם)
1 חבילה קטנה של גבינה לבנה 9% (250 גרם)
200 גרם גבינת קצ'קוול
2 חבילות קטנות של חמאה (200 גרם)
1-2 חלמוני ביצה
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה (ניתן לערבל במיקסר או ביד) ומשהים לקירור במקרר למשך הלילה. למחרת יש לחלק את הבצק ל-6 חלקים שווים, כל חלק לרדד ולפתוח לצורת עיגול. את העיגול המרודד יש לפרוס ל-6 חלקים ולגלגל לצורת קרואסון.
את הקרואסונים יש למרוח בחלמוני הביצה לפזר מעל שומשום לא קלוי ולאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד להזהבה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה