מצרכים:
חב’ קמח תופח קטן או שתיים וחצי כוסות קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה
(350גר’)
200 גר חמאה קרה קוביות (אני במגררת מגררת את החמאה לפסים ארוכים, קל יותר)
חצי כפית מלח
כף אבקת סוכר
2 כפות מים קרים
כף חומץ (חשוב חשוב לגמישות הבצק)
ממרח תמרים (קנוי וטעים)
במערבל או במג’מיקס בכמה פולסים עד קבלת פירורים אוספת ומהדקת לבצק נעים – מחלקת לשלושה עד ארבעה כדורים שווים.
אופן הכנה:
לקמח משטח עבודה טוב. ולרדד בעזרת מערוך כל כדור לעלה דק. למרוח איזה
מלית ממרח תמרים. לגלגל בזהירות לשטרודל ואופים בתנור מחומם מראש 160 עד הזהבה כ-
40 דק׳.כשמתקרר בוזקים אבקת סוכר. עם סכין לסמן קווי חיתוך. כשיוצא חם מהתנור
לחתוך לכרוכיות. כשמתקרר לבזור אבקת סוכר.
(זכרו, אל תעמיסו מדי מלית, זה יקשה על גלגול השטרודל).
200 גר חמאה קרה קוביות (אני במגררת מגררת את החמאה לפסים ארוכים, קל יותר)
חצי כפית מלח
כף אבקת סוכר
2 כפות מים קרים
כף חומץ (חשוב חשוב לגמישות הבצק)
ממרח תמרים (קנוי וטעים)
במערבל או במג’מיקס בכמה פולסים עד קבלת פירורים אוספת ומהדקת לבצק נעים – מחלקת לשלושה עד ארבעה כדורים שווים.
(זכרו, אל תעמיסו מדי מלית, זה יקשה על גלגול השטרודל).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה