2 כפות חיבלה
קומץ עלי כוסברה
1 שן שום
3/4 כפית מלח
מיץ משני לימונים
סחוג ירוק לפי הטעם
המלצה: חיבלה וסחוג ירוק מפיצוחי רדעי ברח' קלישר, מחנה יהודה, פתח תקווה.
אופן ההכנה:
יש להשרות את גרגירי החילבה לפחות 4 שעות ולהחליף את המים מעת לעת לפחות פעם בשעה.
נוזלים - טוחנים במג'ימיקס כוסברה, שן שום ומיץ משני לימונים.
לאחר ההשריה יש להקציף את החילבה ולהוסיף מים (פחות מרבע כוס) עד שהחילבה מלבינה. לאחר מכן יש להוסיף את הנוזלים בהדרגה.
בסיום להוסיף סחוג לחריפות לפי הטעם האישי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה