יום שישי, 19 ביוני 2020

קציצות בשר של אמא

מצרכים

חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו בשר פרגית טחון
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
חצי חלה
ראש שום
3 ביצים
2 בצל יבש
1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
פרורי לחם ללא תיבול

אופן הכנה:

יש להכניס את החלק הפנימי הלבן של החלה לקערה עם מים ללא הקשה. לאחר שהחלה ספגה את הנוזלים יש לסחוט ממנה את המים לקצוץ ולהעביר לקערה חדשה.

לתוך הקערה החדשה יש להוסיף את הבשרים, הירק שנקצץ, שום שנכתש, בצלים יש לגרור במגררה ואת שאר המצרכים.

יש ללוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 

יש לחמם מחבת עם שמן עמוק.

יש ליצור קציצות ביד רטובה ולגלגל אותן על גבי פירורי לחם שהוכנו מראש על גבי צלחת נפרדת ולטגן משני הצדדים.

מומלץ להכין סנדוויץ' עם מיונז, 2 פרוסת עגבנייה, 6 טבעות חתוכות מפלפל חריף שהקציצות עדיין חמות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה