מצרכים:
10 מנות עוף (כרעיים/שוקיים)
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סילן
1/8 כוס שמן זית
10 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
10 מנות עוף (כרעיים/שוקיים)
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סילן
1/8 כוס שמן זית
10 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
לערבב היטב את המצרכים למרינדה. לעסות היטב את העופות במרינדה ולהשרות לפחות חצי שעה לפי ההכנה (עדיף להשאיר לשרייה במהלך הלילה שקודם לאפייה לספיגה טובה יותר של טעמי המרינדה).
להכניס לשקית אפייה (לא חייבים) לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 45-60 דקות ולכסות את התבנית בנייר כסף. לבדוק שהעוף רך ע"י נעיצת מזלג ולהסיר את נייר הכסף ל-10 דקות נוספות להשחמה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה