מצרכים:
1 בצל בינוני
2 כוסות אורז פרסי
1 כפית מלח שטוחה (להוסיף לפי הטעם)
4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
1 בצל בינוני
2 כוסות אורז פרסי
1 כפית מלח שטוחה (להוסיף לפי הטעם)
4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
להשרות את האורז לפחות שעה לפני ההכנה. לחתוך בצל בינוני לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה. להוסיף את האורז המושרה (לאחר סינון המים בהם היה מושרה) ולערבב עם הבצל המטוגן. להוסיף 4 כוסות מים רותחים, לכסות את פנים מכסה הסיר במגבת ולבשל על אש נמוכה כ-20-30 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה