יום שישי, 30 באוקטובר 2015

אורז לבן

מצרכים:

1 בצל בינוני
2 כוסות אורז פרסי
1 כפית מלח שטוחה (להוסיף לפי הטעם)
4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:


להשרות את האורז לפחות שעה לפני ההכנה. לחתוך בצל בינוני לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה. להוסיף את האורז המושרה (לאחר סינון המים בהם היה מושרה) ולערבב עם הבצל המטוגן. להוסיף 4 כוסות מים רותחים, לכסות את פנים מכסה הסיר במגבת ולבשל על אש נמוכה כ-20-30 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה