יום שישי, 26 באוקטובר 2018

שקשוקה שלי

מצרכים:

10 עגבניות אדומות ובשלות
3 כפות קטשופ היינס
6 ביצים
1 בצל
1 פלפל חריף
2 שני שום
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
1/2 כפית חוואיג' מרק

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להזהבה מעט שחומה. קוצצים את שיני השום לחתיכות קטנות וממשיכים לטגן כשתי דקות.

חותכים את העגבניות לקוביות גסות, את הפלפל החריף חותכים לארבע חתיכות גדולות כדי שניתן יהיה להרחיק למי שנמנע מחריף ומוסיפים למחבת ביחד עם שאר התבלינים.

מערבבים ומבשלים עד לריכוך הירקות וצמצום התערובת, מוסיפים ביצים שלמות, מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהחלבון נקרש (הופך לצבע לבן מגובש).

מתאים ל-3-4 סועדים.

בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה