מצרכים:
3 חצילים
3-5 פלפל צ'ילי מיובשים
2 שיני שום
מלח גס
חומץ
מים
אופן ההכנה:
מקלפים את החצילים ופורסים לטבעות. ממליחים במלח גס את הפרוסות ומניחים במסננת להגרת הנוזלים.
בסיום ההגרה (כשעתיים) יש להניח את פרוסות החצילים על גבי נייר סופג ולטגן בשמן על המחבת לוהטת משני הצדדים עד להזהבה או השחמה (לפי טעם אישי).
בסיום הטיגון יש להניח על נייר סופג לספיגת השמן העודף ולהניח בכלי אחסון אחד על גבי השני.
יש להוסיף חומץ ומים ביחס שווה (על כל כוס חומץ מוסיפים כוס מים) עד לכיסוי הפרוסות.
כעת יש לכתוש את שני השום ולהוסיף את הצ'ילי המיובש, להכניס לקירור לספיגת ופיזור הטעמים.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה