מצרכים:
3 בצלים גדולים
4 שיני שום
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
1/2 חבילת מקרוני של חברת ברילה
אופן ההכנה:
יש לקצוץ את הבצלים ולטגן עד להזהבה לאחר מכן להוסיף את שיני השום קצוצים דק דק ולטגן כ-2 דקות נוספות. יש להוסיף את 2 הקופסאות של רסק העגבניות, למלא במים כל אחת מהן ולהוסיף לתערובת. יש להוסיף את התבלינים ולבשל לתערובת אחידה (לתקן תיבול במידת הצורך).
את המקרוני יש להכניס לסיר מים שחומם מראש (ניתן להרתיח מים בקומקום חשמלי לקיצור זמן הבישול) לתוכו יש להוסיף 3 כפיות מלח. ברגע שהמים רותחים יש להוסיף את המקורני ולבשל בין 8-11 דקות (8 דקות למרקם אל דנטה, 11 דקות למרקם רך יותר). בסיום יש לסנן את המים ולהוסיף לסיר עם רוטב העגבניות ולערבב היטב שהרוטב יעטוף את המקרוני.
המנה מתאימה ל-6 סועדים, בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה