רוטב העגבניות במתכון הבא מתאים לקציצות בשר וניתן להתאים אותו גם לספגטי.
מצרכים:
2 בצל יבש
2 שיני שום
2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
תבלינים:
1 כף שטוחה של מרק עוף
קורט מלח
קורט פלפל
1 כפית סוכר
1 כפית פרפיקה אדומה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים ושיני שום, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן מעט לתערובת אחידה. לאחר מכן יש להוסיף 2 כוסות מים וכשהרוטב רותח להוסיף את קציצות הבשר או את הספגטי. במקרה של קציצות בשר, הרוטב צריך לכסות את הקציצות (במידה ולא מכסה ניתן להוסיף מעט מים).
המתכון מתאים ל-12 קציצות בשר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה