יום חמישי, 3 בדצמבר 2015

פשטידת תירס

מצרכים:

1 קופסת שימורי תירס מתוק
1 כוס חלב
3 ביצים
3 כפות שמן קנולה
3 כפות קמח תופח
1 גבינת קוטג' (250 גרם)
1/2 כפית מלח
קורטוב פלפל שחור
100 גרם גבינה צהובה

אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.


בקערה טורפים את כל המצרכים מלבד הגבינה צהובה. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת. מגררים את הגבינה צהובה ומפזרים על התערובת.

אופי כ-30 דקות או עד שהפשטידה הופכת זהובה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה