מצרכים:
8 חתיכות פולקה ללא עור
1 בצל לבן
2 בצל סגול
2 בצל ירוק
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 סלסלת פטריות פורטבלו
1 כפית מלח אטלנטי
0.5 כפית פלפל שחור
4 כפות רוטב טריאקי (של יד מרדכי)
4 כפות צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל הלבן והסגול והפטריות לרצועות דקות ומניחים בקערות נפרדות (בצלים ופטריות).
קוצצים את הבצל הירוק לפרוסות דקות מאוד.
צולים את העוף בשמן על גבי מחבת מכל הצדדים. מוציאים את העופות שנצלו לצלחת נפרדת.
באותה המחבת לטגן את הבצלים עד שמשחימים, לאחר מכן להוסיף את הפטריות, מלח אטלנטי, פלפל שחור ולהמשיך לצלות עד שמגירות את כל הנוזלים ונחרכות.
לאחר מכן יש להוסיף טריאקי, צ'ילי מתוק לערבב ולהחזיר את העופות שנצלו, להוסיף מים רותחים עד למחצית גובה העופות ולבשל על אש בינונית (5 באינדוקציה) למשך שעה עם מכסה מעט פתוח.
מידי פעם לערבב ובחלוף שעה להמשיך בישול עם מכסה פתוח לצמצום נוזלים.
על מצע של אורז לבן מניחים 2 עופות, שפע של בצלים ופטריות ומעל מפזרים פרוסות של בצל ירוק טרי וקצוץ.
בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה