3 חצילים
2 בצלים
3 שיני שום
2 קופסאות רסק עגבניות
1 כף סוכר
1.5 כפות חומץ
מלח דק ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
מטגנים 2 בצלים שנחתכו לקוביות. שמתחיל להזהיב מוסיפים סוכר לבצל וממשיכים לטגן. מוסיפים שיני שום כתושות ומטגנים קלות שלא ישרף ויהיה מריר.
מוסיפים ל 3 חצילים מטוגנים, 2 קופסאות רסק עגבניות של טל וטרי, פלפל שחור גרוס, מלח, סוכר לפי הטעם לשבירת החמיצות של רסק העגבניות.
מוסיפים מים רותחים ונותנים מעט להתבשל עם מכסה סגור. לבסוף מוסיפים החצילים המטוגנים לרוטב ומקפיצים מעט שלא לשבור החצילים עם כף מעץ למס' דקות ומוסיפים מעט חומץ מעל הכל. כ 1.5 כפות ל 3 חצילים.
בתאבון👌😘
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה