מצרכים:
1.5 קילו בשר טחון
4 בצלים בינוניים
2 חבילות רסק עגבניות קטנות
1 חבילת פטרוזיליה
2 ביצים
1 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
1 קופסה שימורי אפונה ירוקה
אופן הכנת הקציצות:
מניחים את הבשר הטחון בקערה, מוסיפים 2 בצלים מגוררים, פטרוזיליה קצוצה, 2 ביצים, כמון, מלח ופלפל לפי הטעם ולשים ביד עד לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים לכדורים קטנים ומניחים בצד להוספה לתוך רוטב העגבניות.
אופן הכנת רוטב עגבניות:
קוצצים את 2 הבצלים שנותרו לקוביות קטנות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים 2 קופסאות רסק עגבניות, אבקת מרק עוף מלח ופלפל לפי הטעם, כוס מים רותחים עד לקבלת רוטב מעט סמיך.
מוסיפים את כדורי הבשר ואת האפונה לאחר ריקון המים המשמרים לרוטב מכסים במים רותחים ומבשלים 25-30 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה