יום ראשון, 20 באוקטובר 2019

לביבות תפוחי אדמה


מצרכים:

6 תפו"א לבנים בגודל בינוני
1בצל יבש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1 ביצה
3 כפות קמח לבן

אופן ההכנה:

מקפלים את תפו"א ומגררים במגררת גסה. מהדקים ולוחצים על העיסה לפינוי הנוזלים.

את הבצל קוצצים לקוביות קטנות ומוסיפים אותם לעיסה ביחד עם שאר המרכיבים. 

מחממים מחבת ומטגנים בשמן חצי עמוק (חצי לביבה בשמן וחציה השני מעליה) למשך 4 דקות לכל צד.

מרכיבי המתכון יפיקו 12 לביבות.

בתאבון. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה