יום שישי, 23 בפברואר 2018

שווארמה (מתכון של אמא)

מצרכים:


800 גר' פרגיות חתוכות לפרוסות דקות
80 גר' שומן כבש חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים
צרור פטרוזיליה

תבלינים:

תיבול לשווארמה
3/4 כפית חוואיג' מרק
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:

פורסים את הבצלים לחצאים ומטגנים עד להזהבה, לאחר מכן מוסיפים את שומן הכבש וממשיכים לטגן עד שהשומן נמס ונטמע בתערובת. מניחים את הפרגיות על גבי התערובת המטוגנת ועליהם מפזרים את התבלינים מצד אחד. לאחר שהחלק התחתון של הפרגיות הלבין הופכים צד וממשיכים לטגן ולפזר את התבלינים גם בצד השני. 

לקראת סיום הטיגון יש לקצוץ צרור פטרוזיליה ולהוסיף לתבשיל. 

מומלץ לאכול עם פיתה (של פלאפל) סלט ירקות טרי וטחינה ליד, ניתן לגם לאכול בצמוד לתוספות כגון: אורז, פירה. 

בתאבון ותודה רבה לאמא היקרה שלי!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה