מצרכים:
2 בצל יבש
1 עגבניה אדומה גדולה
6 עופות (3 כרעיים)
1 כף מרק עוף (פרווה)
1 שטוחה של חוויג' מרק
0.5 כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
3 תפוחי אדמה בינוני
צרור כוסברה
עלה סלרי
4 שיני שום
אופן ההכנה:
חותכים בצל אחד לקוביות מטגנים לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים 4 שיני שום (חתוכים). מוסיפים את העוף ומטגנים מכל צד. בשלב הזה מוסיפים את כל התבלינים חוץ מאבקת מרק, מרסקים את ה עגבניה ומוסיפים גם אותה.
לאחר הטיגון מוסיפים מים רותחים שיכסו את העוף ולהוסיף את תפוחי האדמה קלופים וחותכים לחצאים ובצל קלוף שלם (יש לחרוץ X בראשו) .
מוסיפים מים רותחים שיכסו את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתפוח אדמה מתרכך (כחצי שעה).
לאחר שתפוחי האדמה התרככו יש להוסיף את הכוסברה והסלרי (קשורים בחוט רקמה/תפירה) ולבשל כ-10 דקות נוספות.
מתאים ל-6 סועדים, בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה