מצרכים יבשים:
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו (עלית של שומן)
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
1 כף נס קפה של עלית
מצרכים רטובים:
1 כוס שמן (קנולה)
3 ביצים
1 כף ליקר קלואה (KAHLUA) בטעם קפה
1 כוס חלב
אופן הכנת הבלילה:
מצרכים לציפוי קרם שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר של עלית
1 שמנת מתוקה (להקצפה של השף הלבן תנובה)
2 כפות סוכר
אופן הכנת הציפוי:
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו (עלית של שומן)
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
1 כף נס קפה של עלית
מצרכים רטובים:
1 כוס שמן (קנולה)
3 ביצים
1 כף ליקר קלואה (KAHLUA) בטעם קפה
1 כוס חלב
אופן הכנת הבלילה:
לערבב את כל המצרכים הרטובים בנפרד, להוסיף בהדרגה את הצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת בלילה במרקם אחיד ללא גושים. לשמן תבנית אפייה, לפזר מעט קמח על התבנית המשומנת לאורכה ולרוחבה. את עודף הקמח שלא נתפס בתבנית יש לסלק ממנה. ליצוק את בלילת העוגה בתחתית התבנית ולאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 25-30 דקות (עד שהעוגה תופחת).
מצרכים לציפוי קרם שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר של עלית
1 שמנת מתוקה (להקצפה של השף הלבן תנובה)
2 כפות סוכר
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד והסוכר, מוסיפים את השמנת ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים. שעוגה מתקררת, יש לחורר עם מזלג את השכבה העליונה וליצוק מעליה את הציפוי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה