יום רביעי, 30 בספטמבר 2015

דג סלמון אפוי

מצרכים:

2 נתחי פילה סלמון יפים
1 בצל גדול קצוץ

מצרכים למרינדה:

1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס רוטב סויה
4 שיני שום כתוש 
2 כפות דבש
4 עלי בזיליקום קצוצים

אופן הכנה:

את המרינדה יש להביא למצב של תערובת נוזלית אחידה, למרוח בה היטב את נתחי הסלמון. לפזר מעל הנתחים בצל קצוץ, לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות כ-25 דקות. לאחר מכן יש להסיר את נייר הכסף ולצלות באפייה כ-10 דקות נוספות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה