2.5 כוסות אורז פרסי
2 בצלים גדולים
4 גזרים קטנים
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה יבשה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית חאוויג' מרק
1 כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן להזהבה קלה. מגררים את הגזר ומוסיפים לטיגון לאחר שהבצל הזהיב. מוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לטגן כ-4 דקות נוספות.
מוסיפים את האורז (כפי שהוא ללא השריה) מטגנים ומערבבים כ-2 דקות נוספות ולאחר מכן מוסיפים 5 כוסות מים רותחים.
מערבבים קלות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. משלב זה להעביר ללהבה קטנה על אש נמוכה למשך 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה